Jyvän Fougasse leivotaan juureen Ihamuotilan tilan vehnäjauhoista. Yrtit, kylmäpuristettu oliiviöljy ja pitkä nostatus takaavat huikean makuelämyksen!

Aineosat: VEHNÄauho, vesi, VEHNÄraski (VEHNÄjauho, vesi), oliiviöljy, suola 1,1%, kauden mukaan vaihtuvat yrtit.
Facebook Leipomo Jyvä

Jyvän Hunajainen suklaapaahtoleipä tuo uuden - erään asiakkaan mukaan ranskalaisen - makuelämyksen päivään. Tumma suklaapisarat ovat suklaan ystävän mieleen!

Aineosat: VEHNÄjauho, vesi, GRAHAMjauho,VEHNÄraski (VEHNÄjauho, vesi), hunaja 3,3%, kylmäpuristettu rypsiöljy, suklaapisara 2,2% (kaakaomassa, sokeri, dekstroosi, emulgointiaine (E322, SOIJAlesitiini), suola 1,1%, kaneli.
Facebook Leipomo Jyvä

Jyvän ranskalaistyyppinen maalaisleipä, Rukiinen vehnäleipä, leivotaan Rekolan biodynaamisen luomutilan lvehnä- ja ruisjauhoista. Karkeaksi jauhettu ruisjauho yhdessä pitkän nostatuksen kanssa antaa leivälle mehevän, rukiisen maun.

Aineosat: VEHNÄjauho 30%, RUISjauho 30%, vesi, VEHNÄraski (VEHNÄjauho, vesi), suola 1,3%.

Facebook Leipomo Jyvä

Jyvän Siemensaaristolaisen resepti pohjautuu perinteiseen saaristolaisleipään mutta sisältää myös kokonaisia kaurasuurimoita ja hampun-, auringonkukan- ja pellavansiemeniä. Siemenet, suurimot ja karkea ruisjauho tekevät leivästä maukkaan kuitupommin!

Aineosat: vesi, VEHNÄjauho, VEHNÄraski (VEHNÄjauho, vesi), RUISjauho, KAURAsuurimo, siirappi, RUISkaljamallas, VEHNÄlese, auringonkukan-, pellavan- ja hampunsiemenet, KAURAhiutale, suola 0,7%.

Facebook Leipomo Jyvä

Ohrainen vehnäleipä leivotaan Ihamuotilan vehnä- ja ohrajauhoista ja on Jyvän "arkileipä" mikä sopii niin aamukahville, lounalle kuin iltateelle. Kokeile paahdettuna Nutellan tai kirsikkahillon kanssa!

Aineosat: VEHNÄjauho, vesi, VEHNÄraski (VEHNÄjauho, vesi), OHRAjauho 10%, RUISjauho, suola 1,1%.

Facebook Leipomo Jyvä

Jyvän Marjamurupiirakka leivotaan kauden marjoista: mustikasta, punaisista viinimarjoista tai puolukoista. Vehnäjuuri pitää leivonnaisen pitkään mehevänä ja piirakka maustetaan kanelilla ja kardemummalla - leipurin mielimausteilla!

Aineosat: VEHNÄjauho, VEHNÄraski (VEHNÄjauho, vesi), marjat 12%, sokeri, VOI, KANANMUNA, ruokasooda, kardemumma, suola. Muru: VEHNÄjauho, sokeri, VOI, kaurahiutale, kaneli, suola.

Facebook Leipomo Jyvä