Jyvä&Jauho Oy toimipisteet

Leipomo Jyvän myymälä

Leipomo Jyvän myymälän sisäänkäynnit ovat sekä Mäntyhaantie 5-7, (HHGymin oven viereinen ovi), että Ahlmanintie 56 (sisäpiha). Sisäpihan puoleiselta ovelta vähemmän portaita.

Siirryimme kesäaikaan ja Leipomon kahvila-myymälä avoinna perjantaisin klo 10-16 ja lauantaisin klo 10-14. Maanantaista torstaihin palvelemme etukäteistilauksin ja erikseen sovittaessa. Poikkeavat aukioloajat Instagramin tai Facebookin kautta.

Puhelinnumero leipomolle: 045 787 44351

Leipomo ja Leipomomyymälä Nekala


Korttelileipomo Tammela

Korttelileipomossa myydään Leipomo Jyvän tuoreita juureen leivottuja leipiä ja leivonnaisia. Leivät paistetaan aamulla Nekalan leipomon arinauunissa. Korttelileipomossa on myös muutama istumapaikka, joten paikan päällä voi myös nauttia tuotteista erinomaisen kahvin kera. Kahvina käytämme Jyvä by Slow kahvia, mikä tulee Jyvän omalta kahvinviljelijältä Laosista. Valikoimasta löytyy leipien ja leivonnaisten lisäksi täytettyjä sämpylöitä, patonkia ja focacciaa, pientuottajien omenamehua ja limonadeja sekä tietysti leivontatarvikkeita juurileipureille.

Herkulliset Jyvä artesaanileivät ja -leivonnaiset leivotaan juureen huippulaadukkaista pirkanmaalaisista jauhoista. Laatu, paikallisuus, yhteistyö ja välittäminen ovat meille sydämen asioita. Siksi kaikessa raaka-ainehankinnassa käytetään ensisijaisesti paikallisia ja laadukkaita toimittajia. Tervetuloa ostoksille! Näytä vähemmän

Olemme avoinna tiistaista perjantaihin klo 7:30-18 ja lauantaisin klo 9-15. Poikkeavat aukioloajat Instagramin tai Facebookin kautta.

Puhelinnumero Korttelileipomolle: 045 7874 4052

Korttelileipomo Tammela